Onze Gegevens

In onze gegevens proberen wij duidelijk te maken wat u van ons kan verwachten. Wij van Bewindvoering Ede zijn begonnen doordat we overtuigd waren dat bewindvoering beter kon in de regio. Wij willen graag de volledige financiële vermogen benutten om zo veel mogelijk stabiliteit te kunnen bieden. Hierdoor kunnen wij antwoorden geven op complexe vraagstukken, en handelen wij uw zaken af wat u kunt verwachten van een bewindvoerder. Door volledige transparantie te bieden en de juiste ondersteuning zijn wij in staat een goed bewind te voeren.

Onze Missie

Onze missie is om een gezond financieel beleid te voeren zodat uw problemen zo spoedig mogelijk weg gewerkt worden, maar ook dat uw persoonlijke belangen mee spelen in de bankzaken. Dit doen wij door een duidelijk en stabiel budgetplan op te stellen. Ongeacht de financiële situatie kunnen wij veel voor u betekenen. Doordat wij duidelijke afspraken willen maken met onze cliënten weet u wat u van ons kan verwachten, maar ook wat wij van u kunnen verwachten.

Iedereen binnen ons bedrijf heeft een HBO werk en denkniveau. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat onze bewindvoerders de juiste kennis ter beschikking hebben. Wij houden ons aan de wetgevingen elk jaar opgesteld door de regering. In de aanbevelingen staat wat er van ons als bedrijf verwacht wordt. Dit vertalen wij naar de mogelijkheid u de beste ervaring te geven met het bewind. Wij kijken naar wat mogelijk is binnen het budget en zullen dit naar u door communiceren.

Onze Gegevens

Bewindvoering Ede staat u op werkdagen te woord als u vragen heeft over bewind en mogelijkheden hiervan. Denkt u dat u bereid bent om voor een bewindvoerder te kiezen neem dan contact met ons op. Wij vertellen u de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, en gezamenlijk met u zullen we een plan van aanpak opmaken met de afspraken.

Telefoonnummer:

06-4669 9242

Email

Info@BewindvoeringEde.nl

 

Wij adviseren u om telefonisch contact met ons op te nemen zodat wij uw vragen direct kunnen beantwoorden.