Bewindvoering

Maakt u zich zorgen over uw bankzaken, en bent u het overzicht verloren? Dan zou bewindvoering een goede optie voor u kunnen zijn. Wij helpen u om alles weer te inventariseren en alle zaken weer op orde te stellen. Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat er weer grip komt in het financiële huishouden. Wij proberen ervoor te zorgen dat aan het einde van de maand er een positief saldo op de rekening staat, en dat alle vaste lasten betaald worden.

Bewindvoering Ede

Het kan voorkomen dat u problemen heeft met het behandelen van uw eigen financiën. Dit kan verschillende redenen hebben, hierbij kunt u denken aan lichamelijke of verstandelijke beperkingen maar ook dat u vanwege de schulden de bomen door het bos niet meer ziet. Is dit bij u of iemand van uw naasten het geval? Dan zou bewindvoering een goede optie kunnen zijn. Met bewindvoering behartigen wij uw belangen en uw bankzaken.

Bewindvoering Ede heeft zich gespecialiseerd in de problematische schulden en psychologische beperkingen. Wij bekijken ieder scenario om te kijken wat de beste oplossing is voor u en uw naasten. Uw persoonlijke verzoeken proberen wij zo goed mogelijk op te nemen in het budgetplan.

Beschermingsbewind

In het verleden was vaak de familie aanwezig om de financiële zaken te regelen als iemand in de familie dit nog kon behartigen. Tegenwoordig leven we in een complexere samenleving. Er moeten steeds meer zaken geregeld worden en er zijn steeds meer instanties. Wij kunnen ons goed voorstellen dat dit voor vele mensen lastig is om er achter te komen waar iemand recht op heeft. Wij zien vaak dat een bewindvoerder hier een juiste oplossing voor is.

Beschermingsbewind is een maatregel dat wordt uitgesproken door de rechtbank. Wij kunnen u helpen om de aanvraag in te dienen en ervoor te zorgen dat de juiste gegevens beschikbaar zijn bij de rechtbank.